Nyhet

Snapchat-aksjene synker drastisk etter Rihanna-kontrovers

GAFFA.no - alt om musikk.

Den kontroversielle annonsen som gikk ut til amerikanske brukere av tjenesten denne uken kan koste selskapet dyrt.

Tidligere denne uken fikk Snapchat, som nylig startet med annonsevirksomhet i sin applikasjon, negativ oppmerksomhet blant amerikanske brukere etter at det dukket opp en annonse for spillet «Would You Rather» hvor brukerne ble spurt om å velge mellom å «slap Rihanna» eller «punch Chris Brown».

Den populære chatte- og bildedelingstjenesten var raskt ute med å beklage, men tabben kan ha kostet selskapet dyrt.

LES OGSÅ: Store navn til Landstreff Stavanger.

Ifølge The Wall Street Journal og CNN skal aksjeverdien til Snapchat ha sunket med store verdier grunnet kontroversen rundt annonsen. Nedgangen som skal ha blitt notert torsdag tilsvarer fire prosent, nærmere 800 millioner dollar av markedsverdien til selskapet.

Fredag skal verdien ha sunket med ytterligere 1-2 prosent, ifølge Billboard.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Rihanna gikk selv ut med en tøff melding til Snapchat via en Instagram-story tidligere denne uken. Der uttalte superstjernen, som i 2009 ble utsatt for vold fra sin daværende kjæreste, artisten Chris Brown, følgende:

«Dette handler ikke om mine personlige følelser, for jeg har ikke mye av dem...men for alle kvinner, barn og menn som har blitt utsatt for vold i hjemmet i fortiden, og spesielt de som enda ikke har kommet seg ut av det. Dere har skuffet oss. Skam dere!»

LES OGSÅ: Sigur Rós i økonomisk trøbbel.

Rihanna-kontroversen kommer på et dårlig tidspunkt for Snapchat. For under en måned siden skal Kylie Jenners kritikk av applikasjonens nye design ha forårsaket en nedgang på nærmere seks prosent av selskapets aksjeverdi, skriver Billboard.

ANNONCE