Nyhet

Skal Spice Girls bli superhelter i tegnefilm?

GAFFA.no - alt om musikk.

Bransjebladet Variety skriver at et animasjonsprosjekt med Spice Girls-kvintetten er i ferd med å utvikles – og at det er snakk om en superheltfilm.

Ifølge Varietys kilde skal alle fem medlemmene av jentegruppen nå ha undertegnet avtaler om at deres utseendemessige likhet kan bli brukt i filmen, som tar utgangspunkt i gruppens gamle «girl power»-budskap.

LES OGSÅ: Billy Corgan snakker ut om feiden med D'Arcy Wretzky.


De fem Spice-jentene skal også låne stemme til hver sin karakter, som får en unik superheltkraft som gjenspeiler personligheten, skriver bladet videre.

Varietys kilde hevder de «er begeistret» for ideen. Men Spice Girls-manager Simon Fuller har ikke ønsket å kommentere gruppens kommende planer – heller ikke den angivelige superheltfilmen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Spice Girls-medlemmene møttes på nyåret for det de kalte «å utforske noen utrolige, nye muligheter sammen». Dermed begynte ryktene å løpe – blant annet om en gjenforeningsturné, noe som ikke viste seg å holde stikk.

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Sondre Justad-album.


Nå gjenstår det å se om det er sant at de vil bli superhelter i animasjonsformat. Filmkonseptet shoppes for tiden i Hollywood, på leting etter et filmstudio som vil nappe på.

(©NTB)

ANNONCE