Nyhet

Sivert Høyem forlater Paradise - alle planlagte konserter avlyst

GAFFA.no - alt om musikk.

Den tidligere Madrugada-vokalisten finner det vanskelig å kombinere sitt nye band med med egne prosjekter.

Nettstedet Musikknyheter.no melder at Høyem har trukket seg fra bandet Paradise, som var EP-aktuelle i oktober med Yellow - anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

I en kommentar til nettstedet uttaler Høyem følgende:


— Jeg beklager å melde at jeg forlater Paradise på grunn av vanskeligheter med å kombinere bandet med mine andre prosjekter og det at trommeslager Rob Ellis nylig forlot bandet. All turnering og innspilling med Paradise er innstillt og bandet er lagt på is inntil videre. Det er fremdeles mulig at det vil bli gitt ut musikk fra Paradise i fremtiden. Takk for all støtte så langt.

LES OGSÅ: Her er årets konsertarrangører.

Sivert Høyem startet bandet med Rob Ellis og Bob McVey. Førstnevnte har samarbeidet mye med PJ Harvey de siste 25 årene, mens Bob McVey er kjent for sine samarbeid med Marianne Faithfull, Tom McRae og Warren Ellis.


Artikkelen fortsetter under EP-en.

Om bandets første utgivelse Yellow, skrev GAFFA-anmelder Henrik Engø Lesjø blant annet følgende:


«Musikalsk så er Paradise akkurat så tøft som man kan håpe på med de eskapadene bandmedlemmene har gjort tidligere. I dagens jungel av undersjangre fra band som desperat forsøker å skille seg ut, så er det deilig med et band som spiller rock som rock skal spilles – og musikalsk minner Paradise om blant andre Nick Cave & The Bad Seeds og The Soundtrack Of Our Lives.»

LES OGSÅ: Intervju med by:Larm-aktuelle Lekende Lett.

Paradise skulle blant annet spille på Bergenfest, Bukta, Malakoff, Øya og Parkenfestivalen denne sommeren. Konsertene er nå avlyst.


ANNONCE