Nyhet

Ozzy Osbourne saksøker konsertpromotør

GAFFA.no - alt om musikk.

Legenden går til søksmål mot Anschutz Entertainment Group (AEG) grunnet sær klausul.

Det melder Rolling Stone. Osbourne og hans manager og kone Sharon Osbourne reagerer på en policy fra konsertpromotøren om at artister som skal spille i O2 Arena i London også må binde seg til å holde konsert i Staples Center i Los Angeles.

Begge arenaene er er eid av AEG.


LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Jack White-album.

Ozzy Osbourne promotør i Storbritannia, Live Nation, skal ifølge magasinet ha forsøkt å booke en konsertdato i O2 Arena for februar 2019, som en del av av den tidligere Black Sabbath-vokalistens siste turné, No More Tours 2. Svaret fra AEG skal ha vært at arenaen var ledig til den forespurte datoen, men bare dersom Osbourne ville binde seg til å opptre i Staples Center.

Sharon Osbourne skal ha klaget på dette, men AEG ville ikke gi etter. Derfor kan det nå se ut til at saken havner i retten.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Grunnen til den merkelige klausulen skal ha sitt opphav i USA der Los Angeles-arenaen The Forum har en lignende samarbeidsavtale med ikoniske Madison Square Garden i New York, noe som gjør at artister som spiller i Madison Square Garden dermed ikke kan bookes til Staples Center i Los Angeles.


Dette skal ifølge Billboard ha ført til at Staples Center og O2 Arena i London har inngått en lignende avtale. Noe som ikke faller i god jord hos Ozzy Osbourne.

LES OGSÅ: Rockelegende med sjelden norgeskonsert.

Den kommende turnéen til Ozzy Osbourne, som ifølge han selv blir den siste store verdensturnéen, men ikke et løfte om å trekke seg helt tilbake fra konsertvirksomhet, kommer til Norge i juni. Da opptrer Osbourne som del av Halden-festivalen Tons Of Rock.


For to år siden spilte Black Sabbath sin siste konsert i Norge på samme festival, så det er tydelig at Ozzy liker seg på middelalderfestninger ved svenskegrensen.

ANNONCE