Nyhet

Opptrer sammen under Oscar-utdelingen

GAFFA.no - alt om musikk.

Det er duket for et realt indiestjernemøte når St. Vincent deler scene med Sufjan Stevens i natt.

I tillegg til St. Vincent, som i fjor slapp det kritikerroste albumet MASSEDUCTION, vil Stevens også ha med Øya-aktuelle Moses Sumney og Chris Thile når han fremfører sin Oscar-nominerte låt Mystery Of Love under den prestisjetunge filmgallaen.

Det skriver musikknettstedet Consequence Of Sound.


LES OGSÅ: Sivert Høyem slutter i Paradise.

Indiefavoritten Sufjan Stevens er del av årets Oscar-utdeling grunnet sitt arbeid med soundtracket til filmen «Call Me By Your Name», som er nominert i flere kategorier - blant annet for beste film.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Filmen har fått ekstra oppmerksomhet de siste dagene etter at den ble stoppet i Tunisia. Ifølge filmens distributør Lassaad Goubantini er beslutningen, som er motivert av filmens tematikk (en kjærlighetshistorie mellom to menn i løpet av en sommer i Italia), et angrep på yttringsfriheten.


LES OGSÅ: Norsk band signerer med britisk plateselskap.


Sufjan Stevens er nominert til Oscar i kategorien for beste originale film-låt. Blant låtene som ellers kjemper om den gylne statuetten finner vi Mary J. Bliges Mighty River (fra «Mudbound»), Common og Diane Warrens Stand Up For Something (fra «Marshall»), Robert Lopez og Kristen Anderson-Lopez’ Remember Me (fra «Coco»), og Benj Pasek og Justin Pauls This Is Me (fra «The Greatest Showman»).

ANNONCE