Nyhet

Ny premieredato for Queen-film

GAFFA.no - alt om musikk.

Premieren på den mye omtalte «Bohemian Rhapsody»-filmen flyttes frem i tid.

Det melder NME i dag. Tidligere var det planlagt premiere 25. desember, men nå kan det ifølge musikkmagasinet se ut til at fansen kan se Rami Malek (bildet) i rollen som den ikoniske Queen-frontfiguren Freddie Mercury på kino allerede 2. november, en forflytting på omtrent seks uker.

Foreløpig er det ikke offentliggjort når filmen vil innta norske kinoer.


LES OGSÅ: Bowie-statue vandalisert.

Filmplanene til «Bohemian Rhapsody» har blitt utviklet gjennom mange år, men det har også vært en trøblete innspilling for filmen om det britiske bandet. Tilbake i desember ble det klart at Bryan Singer, mest kjent for sine filmer i «X-Men»-serien, hadde fått sparken som regissør for filmen, angivelig etter flere krangler med crew og skuespillere underveis i innspillingen.

Singer hadde dog en annen forklaring.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Det hele endte med at Dexter Fletcher, som regisserte 2016-filmen «Eddie The Eagle» om Eddie Edwards, og som tidligere har spilt i «Lock Stock And Two Smoking Barrels» og HBO-miniserien «Band Of Brothers», tok over regissørjobben mot slutten av i innspillingsperioden.


LES OGSÅ: Dette er de mest populære afterski-låtene.

Tidligere i år ble det klart at Queen ikke bare kan oppleves i kinosalene, men også på scenen i Norge. Bandet, som de siste årene har turnert med sangeren Adam Lambert, legger turen innom Telenor Arena i juni.

— Queen + Adam Lambert presenterer et spektakulært show med toppmoderne sceneproduksjon, satt sammen av noen av verdens mest kreative talenter, som design- og produktionsansvarlig Ric Lipson (Pink Floyd, The Rolling Stones og U2), kunne arrangørene i Live Nation meddele i en pressemelding da konserten ble annonsert i forrige måned.


ANNONCE