Nyhet

Lana Del Rey hyller ikonet: «Å tolke en av hans låter er en drøm»

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske artisten tolker klassisk musikal-låt.

Lana Del Rey har sluppet sin tolkning av Andrew Lloyd Webbers låt You Must Love Me, fra musikalen «Evita». Hennes versjon av låten kommer til å være inkludert på «Unmasked: The Platinum Collection» - et hyllestalbum til den britiske musikalkomponisten.

LES OGSÅ: Rekordlave seertall for Oscar.


— Andrew Lloyd Webber har vært et av mine fremste musikalske forbilder, så det å tolke en av hans låter er en drøm. Jeg liker spesielt godt akkurat denne låten You Must Love Me på grunn av hvor unik melodien er. Jeg har vært veldig inspirert av alt Andrew har gjort, fra «Phantom Of The Opera» til «Evita», sier Lana Del Rey i en kommentar til avisa The Independent.

Du kan lytte til Lana Del Reys versjon av You Must Love Me under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Lana Del Rey har flere musikal-relaterte prosjekter på gang. I forrige måned publiserte L'Officiel et intervju med artisten hvor hun avslørte at hun har begynt å skrive på en musikal.


— Jeg ble faktisk spurt om å skrive en musikal, som jeg har påbegynt. Det var for Broadway. Jeg kan bli ferdig om et to til tre år.


LES OGSÅ: Anmeldelse av The Script i Oslo Spektrum.

Den amerikanske artisten var også blant trekkplastrene til Øyafestivalen sist sommer. Konserten hennes på festivalens hovedscene Amfiet ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA. GAFFA-skribent Peder Ebbesen skrev blant annet følgende i sin anmeldelse:

— Lana balanserer på en linje mellom det sørmodige og vakre hele tiden. Man tenker at ting var bedre før og ser samtidig varmt på personen ved siden av seg på det våte amfiet i Tøyenparken. Fremføringen av Video Games er kveldens sterkeste, og når refrenget kommer inn er det flere i publikum som ser ut som om de har kuttet løk, inkludert undertegnede.


ANNONCE