Nyhet

LYTT: Lana Del Rey tolker 98 år gammel poplåt

Den turnerende amerikanerens nye coverversjon vises på et nytt lydspor

Frank Sinatra spilte inn det. Det har også Ella Fitzgerald, Bing Crosby, Count Basie og Johnny Rivers. Og nå har Lana Del Rey også spilt inn sin versjon av den legendariske popsnekkeren Irving Berlins «Blue Skies», som ble skrevet tilbake i 1926.

Den nye versjonen, som kan høres under artikkelen her, er den siste i rekken av gode nyheter for fans av Del Rey. I fjor sommer fikk Lana Del Rey til sammen seks GAFFA-stjerner for sin utendørskonsert i Hyde Park, London – og denne sommeren skal hun tilbake til Europa for å holde konserter i blant annet Porto, Barcelona, ​​Reading, Leeds og Paris.

For noen uker siden avslørte Del Rey – hvis egentlige navn er Elizabeth Grant – at hun er klar for å gi ut sitt tiende studioalbum i september. Det blir et countryalbum, som har fått tittelen Lasso, sa den 38 år gamle sangeren og låtskriveren fra scenen under et arrangement før Grammy Awards i Los Angeles nylig.


Nyinnspillingen av "Blue Skies" vises på det nåværende lydsporet for filmen The New Look, som ble produsert av Lana Del Reys venn og samarbeidspartner Jack Antonoff. Det er andre gang på få måneder at Lana Del Rey gir ut en coverversjon av en gammel låt. Tilbake i desember slapp hun innspillingen av John Denvers «bare» 52 år gamle hit «Take Me Home, Country Roads» – en poetisk hyllest til naturen i og rundt Blue Ridge Mountains i West Virginia. 

ANNONCE