Nyhet

Hiphop-stjerne med to konserter i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

2 Chainz besøker både Tromsø og Oslo denne sommeren.

Det bekrefter arrangørene bak Tromsø-festivalen Rakettnatt i en pressemelding torsdag. Tidligere denne uka slapp både Rakettnatt og Havna 0150 A$AP Ferg, og nå kan begge festivalene legge til nok et solid hiphop-navn på sine respektive plater med 2 Chainz (bildet) på plass.

— Vi er fornøyd med å få en ny internasjonal tungvekter til Rakettnatt. 2 Chainz kommer til å passe tromsøpublikummet helt utmerket, mener Hallvar Agersborg, kommunikasjonssjef i Rakettnatt.


2 Chainz føyer seg inn i rekken av hiphop-artister som er klare for årets utgave av Tromsø-festivalen, en liste som inkluderer sterke navn som Cezinando, Kjartan Lauritzen, Maxida Märak og nevnte A$AP Ferg.

LES OGSÅ: Derfor forlater triphop-gruppen Facebook.

Agersborg mener hiphop-sjangeren står sterkt i populærkulturen for tiden.


— Hiphop-sjangeren står sterkt både i Norge og utlandet, og det er et format som kler festivalsettingen med rytme og energi.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Atlanta-rapperen 2 Chainz fikk sitt gjennombrudd som soloartist etter at han la et vers på Kanye West sin superhit Mercy 2012. Han fulgte opp med debutalbumet Based On A T.R.U. Story få måneder senere. Albumet gikk rett inn på førsteplass på de amerikanske Billboard-listene og 2 Chainz etablerte seg som et av de virkelig store navnene innenfor hiphop-sjangeren.

I 2017 ga han ut sitt fjerde album, det kritikerroste Pretty Girls Like Trap Music samtidig som han vant sin første Grammy for beste rap-opptreden.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Harry Styles i Oslo.


Både Havna 0150 i Oslo og Rakettnatt i Tromsø arrangeres 24. og 25. august.

ANNONCE