Nyhet

Raser mot arrangørene av den populære festivalen i New York

GAFFA.no - alt om musikk.

2 Chainz deler sin misnøye i sosiale medier etter offentliggjøring av årets festivalplakat.

Sommerfestivalen The Governors Ball har nylig offentliggjort sitt 2018-program. Den populære festivalen, som årlig arrangeres i New York, har siden 2011 vært premissleverandørene av en innholdsrik plakat med artister og booking som spenner mange sjangere.

Georgia-rapperen 2 Chainz (bildet) er blant artistene som skal opptre denne sommeren. Han har hatt flere låter som har solgt til platina og slapp i fjor det kritikerroste albumet Pretty Girls Like Trap Music.


LES OGSÅ: Hiphop større enn rock i USA.

Singler som 4AM, Good Drank og It's A Vibe har dessuten alle vært å finne på diverse topplister.

Mener han fortjener mer anerkjennelse


Da plakaten til The Governors Ball 2018 ble publisert og rapperen fant navnet sitt i liten skrift halveis nede på siden ble det ikke spesielt godt mottatt. 2 Chainz mener han fortjener langt mer anerkjennelse og en bedre plassering på plakaten.

— De som har laget denne plakaten må gjøre det på nytt, skriver han blant annet i en post på Instagram. Les hele meldingen fra rapperen under.

Artikkelen fortsetter under Instagram-bildet.



Rapperen Russ, som står på plakaten sammen med 2 Chainz, ble kontaktet av journalister fra TMZ og uttaler overfor nettstedet at det hele er politikk og at 2 Chainz sin misnøye er berettiget. Vanligvis er skriftstørrelse og plassering på festivalplakater noe som blir avtalt direkte mellom artistens management og festivalarrangørene.

LES OGSÅ: Radiohead saksøker Lana Del Rey.

Det er stadig ikke kommet noen offentlig respons fra arrangørene av festivalen, som ellers kan friste med headlinere som Jack White, Eminem, Travis $cott og Yeah Yeah Yeahs på årets plakat, i saken.


The Governors Ball går av stabelen fredag 1. til søndag 3. juni.

ANNONCE