Nyhet

De La Soul er tilbake!

Trioen slipper stjernespekket nytt album senere i år.

I dag annonserer De La Soul (bildet) at deres åttende studioalbum And The Anonymous Nobody slippes senere i år. Albumet er fullstendig finansiert gjennom Kickstarter, og trioens kampanje, som varte i 33 dager i mai 2015, nådde målet etter bare noen timer og endte opp med å samle inn hele 600.000 dollar fra 11.000 støttespillere - den nest største suksessen i Kickstarters historie.

Både Damon Albarn fra Blur og Gorillaz, Usher, Snoop Dogg, Jill Scott, Pete Rock, Estelle, Roc Marciano og Justin Hawkins fra The Darkness dukker opp som gjesteartister på skiven. Det samme gjør 2 Chainz og Talking Heads-frontmann David Byrne.

De La Soul består av medlemmene Posdnous, Dave og Maseo. Siden deres første utgivelse i 1989, 3 Feet High And Rising, har gruppen spilt en stor rolle i moderne musikk- og kulturliv, og med det nye albumet prøver de å gå tilbake til røttene med samplebaserte låter. Albumet blir mikset av Bob Power, Morgan Garcia og De La Soul, og produseres av De La Soul og Dave WestAnd The Anonymous Nobody slippes via gruppens eget label AOI Records i samarbeid med Kobalt og Playground Music.


Mens vi venter på ny musikk fra trioen kan denne kanskje funke?

ANNONCE