Nyhet

Store nyheter fra Gorillaz

GAFFA.no - alt om musikk.

Tegneseriebandet har annonsert et nytt album. The Now Now er ute om nøyaktig én måned!

Nyheten om en lanseringsdatoen 29. juni kommer ifølge Consequence Of Sound via en Instagram-story på Emma De Caunes' profil på bildedelingstjenesten. Hun er kona til bandets animatør Jamie Hewlett, for øvrig Gorillaz' eneste faste medlem ved siden av Damon Albarn.

Tidligere har bandet teaset The Now Now via nettsiden TheNowNow.tv.


LES OGSÅ: Seinabo Sey til Norge.

Planene om et nytt album i løpet av året har ligget der lenge. Tilbake i desember ble Hewlett intervjuet av NME, hvor han sa følgende:

— Vi går inn i neste album uten å ta pause først. Vanligvis har vi en femårig pause mellom hvert album, men vi bestemte oss; vi fortsetter. Vi har idéer for noen album, så vi går i gang med en gang.


Artikkelen fortsetter under videoen.

The Now Now blir det sjette albumet i rekken fra Gorillaz, som så sent som i fjor slapp albumet Humanz. Humanz ble anmeldt til tre stjerner av GAFFAs Geir Magne Staurland, som mente det var mye som manglet i det konseptuelle verket.


— Det er klart at med Humanz er det kaotiske en planlagt del av det konseptuelle. Det anmassende også. Men selv om den røde tråden finnes der inne et sted, krever det umåtelig med tid og tanker for å oppdrive og se den, skrev han blant annet i sin anmeldelse.

LES OGSÅ: Marilyn Manson avslører ekkel hemmelighet.

Før utgivelsen av Humanz hadde det gått hele syv år siden sist vi hørte fra Gorillaz. Damon Albarn hadde i perioden vært opptatt med gjenforeningen av sitt tidligere band Blur - og en rekke andre prosjekter, inkludert sitt første soloalbum.


ANNONCE