Nyhet

Stjerneprodusent kritiserer etterlengtet trailer

GAFFA.no - alt om musikk.

Brian Fuller har lite til overs for den nye traileren til «Bohemian Rhapsody».

Den etterlengtede traileren til Queen-filmen «Bohemian Rhapsody» er ute. Filmen kommer til å handle om det britiske bandets oppturer og nedturer og strekke seg fra bandets tidlige år til deres historiske opptreden på Live Aid i 1985.

Dagen etter trailerslippet raser stjerneprodusenten Bryan Fuller, som mener traileren ignorerer viktige aspekter ved vokalist Freddie Mercurys liv.


LES OGSÅ: YouTube lanserer ny strømmetjeneste.

«Er det flere andre som er irriterte (tilstrekkelig til å skrive om det) over at Freddie Mercury flørter med en kvinne i traileren til «Bohemian Rhapsody», men at det ikke finnes noe som indikerer hans kjærlighet til menn?», skriver han på Twitter.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Andre brukere på mikrobloggetjenesten argumenterte med at Fuller ikke repsekterte Freddie Mercurys biseksualitet, mens en annen mente det kan ha vært et grep å ikke vise for mye av hans seksualitet og AIDs-relaterte død allerede i traileren, skriver NME


Men det var ikke Bryan Fuller enig i. Han reagerte også på den offisielle beskrivelsen av filmen:


I «Bohemian Rhapsody» spilles den legendariske frontmannen Freddie Mercury av den amerikanske skuespilleren Rami Malek. Filmen skal etter planen ha kinopremiere 2. november.

Se den omtalte traileren her:


LES OGSÅ: Skal ha blitt seksuelt misbrukt som barn.

ANNONCE