Nyhet

Står hun for den neste Bond-låta?

GAFFA.no - alt om musikk.

Nylig ble det bekreftet at Dua Lipa skal opptre under Champions League-finalen i Kiev i slutten av måneden. Nå sier ryktene at en enda større gig kan være i vente for det britiske stjerneskuddet.

Capital FM melder nemlig i dag at artisten, som ble kåret til årets internasjonale nykommer i GAFFA-Prisen 2017, nå ligger i tet foran Adele, Ed Sheeran og Jessie J på oddsselskapenes lister over hvem som skal fremføre tittellåten til den kommende James Bond-filmen.

Filmen, hvis tittel foreløpig ikke er offentliggjort, er den 25. offisielle Bond-filmen - og er ventet på kino i november.


LES OGSÅ: Programmet til årets Musikkfest Oslo er klart.

Ifølge NME har superstjernen Ed Sheeran tidligere uttalt at han har hatt en egen James Bond-låt liggende klar i over tre år - i tilfelle han skulle bli spurt om å bidra.

Artikkelen fortsetter under videoen.

De siste Bond-filmene har blitt tonesatt av stjerner som Sam Smith, Adele, Jack White og Alicia Keys.


Tilbake i 2015 avslørte det britiske bandet Radiohead at de hadde blitt spurt om å skrive en låt til «Spectre», men at produsentenes valg til slutt falt på Sam Smith. Du kan høre deres James Bond-låt her.


LES OGSÅ: Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.

Den kommende Bond-filmen er regissert av Danny Boyle, kjent for filmer som «Trainspotting», «The Beach», «Slumdog Millionaire» og «127 Hours».

Daniel Craig (til høyre i bildet) returnerer nok en gang i rollen som James Bond.


ANNONCE