Nyhet

Se de første levende bildene fra den kommende filmen om Queen

GAFFA.no - alt om musikk.

...og det ser rimelig fett ut!

Tidligere i vår kom nyheten om premieredatoen på den kommende Queen-filmen «Bohemian Rhapsody» hadde blitt flyttet frem seks uker fra 25. desember til 2. november.

I slutten av april delte filmselskapet et stillbilde fra Live Aid-scenen i filmen - og i dag er endelig de første levende bildene fra den etterlengtede, og lenge planlagte, filmen om det britiske rockebandet her.


LES OGSÅ: Suede dropper Norge.

Tidligere i dag ble det delt en kort teaser-trailer via Queens offisielle YouTube-konto, der vi så glimt av Rami Malek i rollen som den ikoniske frontfiguren Freddie Mercury i det bandet er klare for å entre scenen på Wembley Stadion i 1985.

Nå er den første offisielle hele traileren ute. Se den nedenfor, via Stereogum.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Filmplanene til «Bohemian Rhapsody» har blitt utviklet gjennom mange år, men det har også vært en trøblete innspilling for filmen om det britiske bandet. Tilbake i desember ble det klart at Bryan Singer, mest kjent for sine filmer i «X-Men»-serien, hadde fått sparken som regissør for filmen, angivelig etter flere krangler med crew og skuespillere underveis i innspillingen.


Singer hadde dog en annen forklaring.

LES OGSÅ: Årets GNIST-artister er klare.

Det hele endte med at Dexter Fletcher, som regisserte 2016-filmen «Eddie The Eagle» om Eddie Edwards, og som tidligere har spilt i «Lock Stock And Two Smoking Barrels» og HBO-miniserien «Band Of Brothers», tok over regissørjobben mot slutten av i innspillingsperioden.


Kommer til Norge

Tidligere i år ble det klart at Queen ikke bare kan oppleves i kinosalene, men også på scenen i Norge. Bandet, som de siste årene har turnert med sangeren Adam Lambert, legger turen innom Telenor Arena i juni.

— Queen + Adam Lambert presenterer et spektakulært show med toppmoderne sceneproduksjon, satt sammen av noen av verdens mest kreative talenter, som design- og produktionsansvarlig Ric Lipson (Pink Floyd, The Rolling Stones og U2), kunne arrangørene i Live Nation meddele i en pressemelding da konserten ble annonsert i februar.


ANNONCE