Nyhet

Savner genuint musikkinteresserte i bransjen

GAFFA.no - alt om musikk.

Kygo mener det er for få musikkelskere i bransjen.

Den norske artisten gjorde to opptredener på California-festivalen Coachella i forrige måned, og er for tiden ute på en større USA-turné.

I den anledningen har bergenseren tatt en prat med New York-magasinet Paper, hvor han blant annet snakker om mangelen på genuint musikkinteresserte i toppstillingene i bransjen.


— Jeg synes at det er for mange i musikkindustrien som bare bryr seg om penger og som ikke bryr seg så mye om musikken. Det er folk i bransjen som snakker til deg og du kan merke at de genuint bryr seg, men dersom det var én ting jeg kunne endre ville det vært å få flere i toppstillinger i musikkbransjen som er der for musikken og ikke bare for forretninger, sier Kygo til magasinet.

LES OGSÅ: Den norske festivalen slår et slag for miljøet.

Kygo, som er aktuell med den Miguel-gjestede låta Remind Me To Forget, snakket også om #MeToo-bevegelsen og at bransjen burde gi kvinnelige DJs like gode muligheter som mannlige under intervjuet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Han trakk også frem Rezz som en av sine favoritter på programmet til Coachella i forrige måned.


Artisten har et travelt år foran seg, og skal spille på flere norske festivaler denne sommeren, inkludert den nye festivalsatsingen i Trondheim; Festningen.

LES OGSÅ: Sensurert av strømmegigant.

Tidligere i år spilte Kygo sin hittil største innendørskonsert i Norge da han sto på scenen i Telenor Arena utenfor Oslo. Vår anmelder ble imidlertid ikke særlig imponert over musikkfenomenet og anmeldte konserten til to stjerner.


ANNONCE