Nyhet

Postmetalbandet tar over jazzscene

GAFFA.no - alt om musikk.

Fredag 1. juni slipper Spurv sitt andre album, Myra, noe som blir feiret på behørig vis på en av landets fineste scener, Victoria – Nasjonal Jazzscene, uka etter.

Oslobandet Spurv (bildet) spiller melodisk, intens og tung instrumental postrock/metal. Med tre gitarister, bass, trommer og trombone er bandet kjent for å levere et storslått sett med musikk som gjør seg bra på plate, men som så klart kler live-scenen best.

Med seg på Victoria - Nasjonal Jazzscene i Oslo fredag 8. juni har de strykerduoen Ole-Henrik Moe og Kari Rønnekleiv (Motorspsycho, Ulver, Myrkur, Jaga Jazzist).


— Victoria er den perfekte rammen for musikken vår, og vi vil servere et helstøpt program med kvalitetslyd og -lys, og nye videoprojeksjoner. Vi synes det er fantastisk å spille på utradisjonelle scener, og ved å ha konserten på en sted som vanligvis viser jazz og blues vil vi rykke i publikums forventninger og gi dem en ekstraordinær opplevelse, forteller gitarist Gustav Jørgen Pedersen til GAFFA.no.

LES OGSÅ: NTNU trues med søksmål etter Tidal-avsløringen.

Med planlagte konserter på Høstsabbat i Kulturkirka Jakob, og på Vivid-festivalen på Aladdin Kino i Kristiansand blir bandet å se på uvanlige scener også i tiden fremover.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Myra følger opp Spurvs første fullengder Skarntyde fra 2015, en utgivelse som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA. Det kommende albumet er spilt inn i Malabar studio av Martin Bowitz og Emil Nikolaisen (Serena-Maneesh), mikset av Larsen og Jørgen Smådal Larsen og mastret av Magnus Lindberg (Cult Of Luna).


LES OGSÅ: Norsk artist tiltalt for fyllekjøring.

Albumet inneholder også musikalske bidrag fra blant andre Tore Ylvisaker og Ole-Aleksander Halstensgård (Ulver), ifølge presseskrivet.

— Vi har arbeidet hardt og lenge med det nye albumet og lagt ned enormt mye energi på å få fram det aller beste albumet vi maktet å produsere. Låtene, soundet, titlene og det visuelle er en eneste stor helhet, og vi gleder oss ufattelig mye til å feire det fra scenen, avslutter Pedersen.


ANNONCE