Nyhet

Overraskende låtslipp fra den norske produsentduoen

GAFFA.no - alt om musikk.

Samarbeidet med Unge Ferrari og OnklP er Stargates første låt på norsk på over ti år.

Den Grammy-vinnende produsentduoen har siden de startet opp i Trondheim for over 20 år siden produsert og skrevet hitlåter for flere av verdens største artister, deriblant Beyoncé, Michael Jackson, Rihanna, Britney Spears og Coldplay.

For første gang på over ti år teamer Stargate opp med nordmenn for å slippe musikk på norsk, melder plateselskapet Sony Music. I dag er Folk Er Fake med Unge Ferrari og OnklP ute.


LES OGSÅ: — Det bobler i urbansjangeren.

— Det er utrolig gøy å gjøre noe på norsk, det en av de få tingene vi ikke har gjort det siste tiåret. Både Ferrari og OnklP kom til Stellar Studios i Venice, jekket seg en øl og satte i gang. Vi fant tonen med en gang, og det var noen fantastiske dager i sola, kommenterer Stargate i en pressemelding via plateselskapet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tidspunktet for samarbeidet føltes naturlig da både Stargate, OnklP og Unge Ferrari skal spille på festivalen OverOslo 23. juni. Dette blir også Stargate sin andre offisielle konsert som artister noensinne. Første gangen var i fjor under Olavsfestdagene i Trondheim.


— Siden vi skal spille med OnklP og Unge Ferrari på OverOslo hadde vi lyst til å gjøre noe sammen. Vi har fulgt med på norsk rap i lang tid, og OnklP og Ferrari er favorittene. Gutta har unike stemmer, skriver gode tekster og det var kule dager i studio, sier Tor Erik Hermansen i Stargate videre.


LES OGSÅ: Den norske trioen drar fra Kygo og Alan Walker.

Folk Er Fake handler ifølge duoen om hvordan folk kan si en ting til ansiktet ditt, og noe helt annet bak ryggen din. Den handler også om hvordan man er opptatt av å fremstille et perfekt bilde av seg selv på sosiale medier, mens virkeligheten kanskje er en helt annen.

Låta er ute på diverse strømmetjenester i dag.


ANNONCE