Nyhet

*Nsync gjenforent

GAFFA.no - alt om musikk.

Alle de fem medlemmene i det ikoniske boybandet var til stede da gruppen fikk sin stjerne på Hollywoods berømte «Walk Of Fame» mandag.

Det melder flere amerikanske medier denne uken. For anledningen hadde alle medlemmene møtt opp, også mannen som har hatt størst suksess etter at medlemmene i boybandet gikk hver til sitt for 16 år siden; Justin Timberlake.

I tillegg var altså J.C. Chasez, Joey Fatone, Lance Bass og Chris Kirkpatric på plass.


LES OGSÅ: Hevder Beyoncé tar med Destiny's Child på turné.

Før stjernen, som er den 2.636 i rekken, ble avduket holdt takshowverten Ellen DeGeneres en tale hvor hun blant annet spøkte med at gruppen besto av «den søte, den slemme, den sensitive, den kjekke ... og Joey», før hun la til at «musikken til *Nsync er lydsporet til en hel generasjon».

Artikkelen fortsetter under videoen.

Justin Timberlake, som kommer til Norge med sin store «Man Of The Woods»-turné i begynnelsen av august, skal ha gitt oppmøtte fans håp om en ordentlig gjenforening da han fra podiet uttalte at han «ikke kunne vente» med å se «hva fremtiden vil bringe».


Dette skal ha blitt møtt med massive rop fra fansen med krav om en gjenforening.


LES OGSÅ: Spontanaborterte på scenen.

*Nsync var aktive i perioden 1995 til 2002 - og huskes best for låter som I Want You Back, Bye Bye Bye og This I Promise You.

ANNONCE