Nyhet

Nå er denne gjengen tilbake

GAFFA.no - alt om musikk.

Den Slottsfjell-aktuelle gruppen lager sommerstemning med to nye låter.

Jungle (bildet) slo virkelig an tonen i 2014 med et selvtitulert album som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA - og ikke minst en fest av en konsert på Øyafestivalen samme år.

I sommer venter Slottsfjell i Tønsberg hvor britene opptrer lørdag 21. juli - og onsdag kveld kunne plateselskapet XL Recordings slippe løs de to første sporene fra gruppens kommende album; Happy Man og House In LA.


LES OGSÅ: Raser etter Rock & Roll Hall Of Fame-tale.

Syvmannsbandet, bygget opp rundt de to frontfigurene Josh Lloyd-Watson og Tom McFarland, stiller med to låter som hver for seg viser en variert side av deres lydbilde. Se begge musikkvideoene nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoene.


Fra XL Recordings heter det at dersom Jungles første album var et imaginert soundtrack til alle steder de ikke hadde vært, kan det nye sies å fange landskapet de så ofte drømmer om.


Albumet er skrevet og spilt inn i Hollywood Hills og fanger essensen av deres romantisering av «the California dream», kombinert med å faktisk leve den ut. Selv om prosessen ledet bandet tilbake til London for å fullføre plata, har reisen og oppholdet i Los Angeles hatt en stor innvirkning på arbeidet med plata, meldes det videre.

LES OGSÅ: DN: Beyoncé og Kanye Wests lyttertall manipulert i Tidal.

Det er foreløpig ikke bekreftet når en kan forvente å finne fullengderen i digitale og fysiske platebutikker, men publikum på Slottsfjell i sommer får garantert høre nye hits - i tillegg til moderne klassikere som Busy Earnin' og The Heat.


ANNONCE