Nyhet

Nå er denne gjengen tilbake

GAFFA.no - alt om musikk.

Den Slottsfjell-aktuelle gruppen lager sommerstemning med to nye låter.

Jungle (bildet) slo virkelig an tonen i 2014 med et selvtitulert album som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA - og ikke minst en fest av en konsert på Øyafestivalen samme år.

I sommer venter Slottsfjell i Tønsberg hvor britene opptrer lørdag 21. juli - og onsdag kveld kunne plateselskapet XL Recordings slippe løs de to første sporene fra gruppens kommende album; Happy Man og House In LA.


LES OGSÅ: Raser etter Rock & Roll Hall Of Fame-tale.

Syvmannsbandet, bygget opp rundt de to frontfigurene Josh Lloyd-Watson og Tom McFarland, stiller med to låter som hver for seg viser en variert side av deres lydbilde. Se begge musikkvideoene nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoene.


p>

Fra XL Recordings heter det at dersom Jungles første album var et imaginert soundtrack til alle steder de ikke hadde vært, kan det nye sies å fange landskapet de så ofte drømmer om.


Albumet er skrevet og spilt inn i Hollywood Hills og fanger essensen av deres romantisering av «the California dream», kombinert med å faktisk leve den ut. Selv om prosessen ledet bandet tilbake til London for å fullføre plata, har reisen og oppholdet i Los Angeles hatt en stor innvirkning på arbeidet med plata, meldes det videre.

LES OGSÅ: DN: Beyoncé og Kanye Wests lyttertall manipulert i Tidal.

Det er foreløpig ikke bekreftet når en kan forvente å finne fullengderen i digitale og fysiske platebutikker, men publikum på Slottsfjell i sommer får garantert høre nye hits - i tillegg til moderne klassikere som Busy Earnin' og The Heat.


ANNONCE