Nyhet

Skifestivalen Snowbombing med første slipp

Sjekk hvem som spiller i alpine omgivelser til våren.

I dagene 4. - 9. april 2016 går Europas største snø- og musikkfestival Snowbombing atter en gang av stabelen i Østerrike. Festivalen er klar med første runde av det prominente musikkprogrammet, som inkluderer store navn som The Prodigy, Jungle og Groove Armada.

Festivalen finner sted i de idylliske alpine omgivelsene i den østerrikske byen Mayrhofen, og kombinerer lange dager i løypene, avslapping i boblebadet og den tradisjonelle after-ski og konserter med noen av tidenes største DJs på den elektroniske dansescenen. Les mer om festivalen på deres nettsider.

I fjor spilte Skrillex (bildet) inne i en iglo, og andre konserter utspiller seg blant grantre midt inne i en lysning i skogen eller på toppen av et berg. Rimelig spektakulært, med andre ord!


Disse er allerede klare for festivalen:

The Prodigy, Jungle, Netsky, Andy C, Oliver Heldens, Hannah Wants, Groove Armada, Wilkinson, Hot Since 82, Henrik Schwarz, Marcel Dettmann, Ben Pearce, Bicep, Bondax, Heidi, Huxley, James Zabiela, Kerri Chandler, T Williams, Will Saul og Noisia.

Vi har nettopp lagt ut en konkurranse hvor premien består av reise for to personer til festivalen (inkl. 2 x festivalpass, 1 dobbeltrom på 4 stjerners hotell, 2 x 5-dagers leie av ski og 2 x 5-dagers heispass). Delta i konkurransen her.


Pakkebilletter kan kjøpes her.

Få en forsmak på festlighetene med denne video-oppsummeringen fra årets utgave av festivalen:


ANNONCE