Nyhet

Her er de store nyhetene fra norgesaktuelle Guns N' Roses

GAFFA.no - alt om musikk.

Annonserer massiv Appetite For Destruction-utgivelse.

Tidligere denne uken ble store plakater er observert i London, og disse viste alle medlemmene fra den klassiske 1987-besetningen til Guns N' Roses. Samtidig dukket det nye nettstedet GNR.FM plutselig opp med linker til bandets offisielle sosiale medier-profiler sammen med teksten «DESTRUCTION IS COMING».

Fans og musikkpresse begynte naturligvis å spekulere i om hva dette kunne handle om. Og i dag er det klart at bandet har planer om en større nyutgivelse av sitt klassiske debutalbum fra 1987.


LES OGSÅ: Roskilde-programmet er komplett.

Ifølge Consequence Of Sound dreier det seg om en samling på 73 låter, hvor hele 49 av disse aldri tidligere har være utgitt. Pakken består av fire CD-plater, eller eventuelt syv 180-grams vinlyplater, om det er formatet du foretrekker.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I tilegg til det originale albumet, remastret så klart, finner vi en live-EP fra 1986; Live ?!*@ Like a Suicide EP, nok en EP med b-sider fra eraen og 25 tidligere uutgitte låter fra bandets innspillinger i Sound City i 1986 og to uutgitte låter fra innspillingene med produsent Mike Clink.


p>

Deluxe-utgaven inneholder også en innbundet bok på 96 sider med bilder fra Axl Roses personlige arkiv, 12 illustrasjoner (én for hver låt på plata) og memorabilia fra perioden.


LES OGSÅ: Slik bidro Prince til lydbildet på Dirty Computer.

Guns N' Roses kan oppleves med de tre originale medlemmene Axl Rose, Slash og Duff McKagan i besetningen 19. juli, når bandet gjester Valle Hovin i Oslo.

ANNONCE