Nyhet

Demi Lovato-fansen raser mot BBC

GAFFA.no - alt om musikk.

Misfornøyde med at kanalen valgte å beklage overfor seere som følte seg støtt over opptredenen til den amerikanske popstjernen.

Fredag denne uka står Demi Lovato på scenen i Oslo Spektrum. Konserten i hovedstadens storstue blir den amerikanske popstjernens første opptreden her til lands, men artisten har hatt en del trøbbel på veien hit. Blant annet måtte en rekke konsertdatoer i Sør-Amerika flyttes fra april til september og oktober grunnet produksjonstekniske problemer.

Nå er stjerna på plass i Europa, og søndag opptrådte hun på The Biggest Weekend, fire todager lange festivaler på tvers av de britiske øyer i regi av BBC.


LES OGSÅ: Passiv-aggressiv hyllest til Kjetil Rekdal.

BBC-sjefene har dog måttet tåle en del reaksjoner fra Demi Lovato-fansen i dagene etter opptredenen. Grunnen til dette skulle angivelig være at siden artisten danset forførerisk med en kvinnelig danser og oppfordret publikum til å «elske hvem de måtte ønske», mens hun fremførte hiten Cool For The Summer, rullet det en advarsel over skjermene i direktesendingen.

«Vi beklager hvis du blir støtt av noe i denne sendingen», lød meldingen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

På Twitter raste debatten umiddelbart, og flere Lovato-fans var sterkt kritiske til den britiske rikskringkasteren.


— En beklagelse fordi Demi danset med en annen kvinne. Hvorfor betyr det noe at hun danset med en kvinne? Dere ville ikke beklaget om hun gjorde akkurat det samme med en mann, skrev en Twitter-bruker.

— Hvordan våger hun å danse med en jente, skrev en annen, med ironisk tone.

LES OGSÅ: Programmet til Miniøya er komplett.


En talsmann for BBC har siden kommet med en uttalelse til den engelske gratisavisen Metro hvor det oppklares at advarselen ble satt opp på grunn av tekstene som ble fremført - ikke fordi Demi Lovato danset med en kvinne på scenen.

ANNONCE