Nyhet

Takknemlig for å være i live etter overdose

GAFFA.no - alt om musikk.

Popstjernen Demi Lovato har ytret seg for første gang etter overdosen for to uker siden og sier i en melding på Instagram at hun trenger tid til å komme seg.

Lovato har mer enn 70 millioner følgere på Instagram, og de fikk ikke vite mye nytt om omstendighetene rundt innleggelsen av 25-åringen 24. juli.

— Det har jeg lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette kjempe mot for å vinne over, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun.


LES OGSÅ: Derfor tar Honningbarna pause.

Hun fortsetter med å takke Gud for at hun fremdeles er i live, så takker hun fansen for støtten og de ansatte ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles for at de reddet livet hennes. Hun avslutter med å understreke at hun trenger tid til å bli frisk og at det viktigste nå er at hun klarer å holde seg edru og komme på bedringens vei.

Åpen om problemene


Lovato har lenge vært åpen om problemene med depresjoner, avhengighet og spiseforstyrrelser. I intervjuer hun har gjort, har hun også fortalt at hun klarte å holde seg rusfri i seks år. Hun synger imidlertid om et tilbakefall i låten Sober, som utkom i juni.

På grunn av sykehusinnleggelsen er en konsert og en medvirkning i et realityshow blitt avlyst.

(©NTB)


ANNONCE