Nyhet

Norgesaktuelle Haim får dårlig kritikk etter tirsdagens konsert i København

GAFFA.no - alt om musikk.

Tirsdag kveld spilte søstertrioen på København-spillestedet Tap1. GAFFA Danmarks anmelder Simon Heggum melder om et «turnétrøtt band» med «fjollete innfall» som gjorde at musikken «bleknet totalt».

Torsdag spiller Haim på Sentrum Scene i Oslo.

I anmeldelsen til GAFFA Danmark, som for øvrig er satt til kun to av seks stjerner, skriver Simon Heggum blant annet:


— Samspillet er helt fint, men Haim lyder mest av alt som et coverband under et sølvbryllup, som tilfeldigvis spiller deres egen musikk.

LES OGSÅ: XXXTentacion-fansen raser mot Spotify.

Heggum legger til at han gjerne vil like Haim - fordi det er mye å like. Men at det publikum i København får denne kvelden er «en konsert så rutinepreget av turnétretthet og fjollete innfall at musikken blekner totalt».


Han mener også bandets låtskriving er for svak til å kunne bære en konsert av denne størrelsen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Oppvarmer Maggie Rogers, som også varmer opp under den utsolgte konserten i Oslo torsdag kveld, får imidlertid bedre skussmål av den danske anmelderen med fire stjerner.

LES OGSÅ: Stor festival legger ned.

Haim skapte tidligere denne måneden overskrifter verden over da trioen avslørte at de hadde sparket sin bookingagent etter at det kom frem at en mannlig artist på en festival de var booket til å spille på fikk ti ganger så mye betalt som dem.


Den amerikanske trioen spiller for et utsolgt Sentrum Scene torsdag kveld. La oss krysse fingrene for at eventuell turnétretthet er lagt bort innen det.

ANNONCE