Nyhet

Haim annonserer etterlengtet konsert i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Den amerikanske trioen vender tilbake til landet til sommeren.

Haim (bildet) slapp albumet Something To Tell You 7. juli i fjor, og det er nok mange som har håpet at et norgesbesøk kom til å bli annonsert i kjølvannet av dette.

skjer det: 21. juni er de bekreftet tilbake til Norge. Da gjester de Sentrum Scene i Oslo.


LES OGSÅ: Hvordan bli sjekket opp av Haim.

— Dette blir en konsert med masse ny musikk og en enorm spilleglede. Vi er enormt glade for at de kommer til bake til Oslo og Norge. Vi gleder oss, sier ansvarlig arrangør i Atomic Soul, Mark Vaughan.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Gruppen, som består av søstrene Este, Danielle og Alana Haim, har de siste årene opplevd stor suksess. Debutalbumet Days Are Gone fra 2013 ga dem en markant plass på det musikalske kartet, og etter Øya-konserten samme år, skrev blant annet GAFFAs utsendte en panegyrisk anmeldelse under overskriften «Øya falt pladask for søstrene Haim».


LES OGSÅ: Nick Cave med ny konsertfilm.


Om fjorårets album skrev blant annet vår anmelder Peder Ebbesen følgende:

«Alana, Danielle og Este Haim har laget musikk som spilles på slutten av romantiske komedier for å minne seeren på hvor utrolig hyggelig man kan ha det. Sukkersøte vokalharmonier og behagelige gitarriff som kjennetegner den ganske gitardrevne gruppen gir hele albumet en klang av velvære. Det er vanskelig å mislike Haim.»

Billetter er i salg via Ticketmaster fra og med fredag 23. februar klokken 09:00.


ANNONCE