Nyhet

Lanserer ny bokserie om musikk – Aurora er første artist ut

GAFFA.no - alt om musikk.

Aurora blir første artist ut i den nye bokserien «Liner Quotes», som tar mål av seg til å la leserne bli kjent med norske musikere gjennom samtaler og bilder.

Lørdag headliner Aurora Bushstock-festivalen i London, men først skal hun snakke om livet sitt som stjerneskudd på Litteraturhuset i Bergen onsdag.

LES OGSÅ: Oslo-festivalen Piknik I Parken flytter fra vestkanten


Dit kommer også bokens forfatter Ketil Mosnes – skribent så vel som musiker fra Datarock. Ifølge pressemeldingen har han «vært flue på veggen og fulgt Aurora over lengre perioder i både inn- og utland, på turné og hjemme i stuen».


Arrangementet lover videre «en unik mulighet til å få høre om hvordan det har vært for dem begge» – og til å få boken signert av Aurora og Mosnes.

Flere sterke navn med på prosjektet


«Liner Quotes»-serien skal gjennom samtaler og fotografier la leserne få møte «noen av Norges mest egenartede og fremgangsrike musikere». Kommende artister mellom to permer blir Kvelertak, Kakkmaddafakka og Razika - alle skildret av Mosnes.

LES OGSÅ: Beyoncé raser mot Dagens Næringsliv.

Serien gis ut på nystartede Vårt forlag, et samarbeidsprosjekt mellom det bergenske plateselskapet Eget Selskap – med artister som Silja Sol, Great News og Hjerteslag, og musikkselskapet Edda Music.


(©NTB)

ANNONCE