Nyhet

Kim Kardashians avsløring: Så kort tid før utgivelsen ble omslaget ferdig

GAFFA.no - alt om musikk.

Kanye West er ute med albumet Ye. I en melding på Twitter avslører kona Kim Kardashian hvor kort tid det gikk fra bildet på omslaget ble knipset til albumet lå ute på strømmetjenestene.

Ifølge henne tok nemlig Kanye selv bildet til sitt nye album med en iPhone på vei til en stor lyttefest natt til fredag.

Lyttefesten hvor både kjendiser og internasjonal presse var invitert ble arrangert i Jackson Hole i den amerikanske delstaten Wyoming. Blant de som deltok finner vi Kim Kardashian, Kid Cudi, Nas, Ty Dolla $ign, Lil Yachty, Teyana Taylor, Big Sean, 2 Chainz, skuespiller Jonah Hill og komiker Chris Rock, som sto for introduksjonen til musikken.


LES OGSÅ: Slik så det ut da GAFFA-vogna inntok Musikkfest Oslo.

Allerede morgenen etter var albumet ute på diverse strømmetjenester med det ferske omslagsbildet.

Kan det være at Kanye ble inspirert av hiphop-kollega Snoop Dogg som satte verdensrekord i slutten av forrige måned, og ønsket seg en plass i Guinness World Records-historien selv?


Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Det nye albumet til Kanye West, oppfølgeren til The Life Of Pablo fra 2016, har fått blandet kritikk i verdenspressen. Her i GAFFA mente anmelder Michael Jose Gonzalez at rapperen hadde føyet til en vektig - om enn ikke essensiell - utgivelse til sin diskografi, og tildelte albumet fire stjerner i sin anmeldelse.

LES OGSÅ: Slutter i D'Sound etter over 20 år.

Ye er ute på diverse strømmetjenester nå. Albumet kom ut bare en uke etter at Pusha Ts nye album Daytona ble sluppet. Også her fungerte Kanye West som produsent.


Allerede fredag vil Kanye Wests samarbeidsalbum med Kid Cudi, Kids See Ghosts, se dagens lys.

ANNONCE