Nyhet

Filmstjernen gir ut jazzplate

GAFFA.no - alt om musikk.

Fra dinosaurjakt til legendarisk plateselskap.

Denne uka, samtidig som Jeff Goldblum (bildet) girer opp til sitt store «Jurassic Park»-comeback («Jurassic World: Fallen Kingdom» har premiere på norske kinoer fredag i neste uke), kommer den overraskende nyheten om at den 65 år gamle filmstjernen skal gi ut sitt første album.

Attpåtil på det legendariske plateselskapet Decca i Storbritannia.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Demi Lovato i Oslo Spektrum.

Skuespilleren og hans jazzband The Mildred Snitzer Orchestra har vært å se på flere festivaler i USA de siste årene. Men det skal visstnok ha vært en opptreden med Gregory Porter under «Graham Norton Show» på BBC i fjor som først gjorde at sjefene i Decca fikk øynene opp for Goldblums talent, og flydde til Los Angeles for å møte ham.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tom Lewis, direktør for artister og promo i Decca, mener helt klart at Goldblum har en fremtid som jazzartist:


— Slik jeg ser det, elsker alle Jeff Goldblum. Det er som en universell sannhet. Vi er så glade for å ønske han velkommen til Decca. Han er en fantastisk jazzpianist, en herlig bandleder og en av de mest elskverdige mennene i verden, sier Lewis i en pressemelding.


LES OGSÅ: Scarlett Johansson med ny musikk.

Selv om Goldblum er mest kjent for sine rolletolkninger i filmer som «The Fly» (1986), «Jurassic Park» (1993), «Independence Day» (1996) og «The Life Aquatic With Steve Zissou» (2004), har han også spilt piano siden han var barn. Han byttet raskt fra klassisk til jazz og opptrådte som tenåring mye på cocktailbarer i Pittsburgh, Pennsylvania.

Det er foreløpig ikke satt noen utgivelsesdato på det kommende albumet.


ANNONCE