Nyhet

Droppet talkshow-opptreden på grunn av Donald Trump

Ønsket ikke at det skulle oppfattes som en feiring av den kontroversielle amerikanske presidentkandidaten.

Under nattas episode av talkshowet Jimmy Kimmel Live skulle egentlig The Weeknd (bildet) og rapperen Belly, som var med og skrev mange av tekstene til fjorårets kritikerroste album Beauty Behind The Madness, opptre med låta Might Not. Men etter at de to fant ut at den kontroversielle amerikanske presidentkandidaten Donald Trump også skulle gjeste sendingen bestemte de seg for å trekke seg.

— Jeg ønsket ikke å være del av en feiring for en person som har et verdensbilde majoriteten ikke følger, uttalte Belly i en uttalelse som er gjengitt hos ABC News.

Verken representanter for Donald Trump, Jimmy Kimmel Live eller The Weeknd har ønsket å kommentere saken overfor tv-kanalen. Den anerkjente jazz-artisten Gregory Porter stilte som erstatter for Belly og The Weeknd på kort varsel under sendingen.


I neste måned skulle egentlig The Weeknd gjeste Oslo som oppvarmingsartist under Rihannas konsert i Telenor Arena. Men i slutten av mars ble det klart at den svært så populære artisten hadde valgt å trekke seg fra hele turnéen.

Mange ble nok skuffet over den nyheten, spesielt med tanke på det massive presset på den populære 26-åringen fra Canada fra norske fans etter at han i fjor høst spilte en intim konsert på Vulkan Arena i Oslo like etter utgivelsen av Beauty Behind The Madness. Det var nemlig ikke mulig å kjøpe billetter til denne konserten ettersom de få plassene i lokalet var reservert for bransjefolk og konkurransevinnere - og mange fans var ute i sosiale medier og beklaget seg over at den megasvære artisten ikke kunne flyttes til en større scene.

Se våre bilder fra intimkonserten på Vulkan Arena her.

ANNONCE