Nyhet

Paul McCartney holdt «hemmelig» konsert på The Cavern i Liverpool

GAFFA.no - alt om musikk.

Paul McCartney holdt torsdag en «hemmelig» konsert på den legendariske klubben The Cavern i hjembyen Liverpool, skriver Huffington Post.

The Beatles har alltid hatt sterke bånd til klubben, der bandet spilte nesten 300 konserter og bygget opp en lokal fanskare før det store gjennombruddet kom med She loves you i 1963.

LES OGSÅ: Videoen med McCartney har fått over tre millioner visninger bare de første tre timene.


Den «hemmelige» konserten ble gjennomført helt uten muligheter for å kjøpe billetter på forhånd. De ble isteden delt ut etter førstemann til mølla-prinsippet ved døra, slik som i gode gamle dager.

Gjenåpnet

Musikklubben The Cavern er imidlertid ikke helt som i gode gamle dager. Den ble stengt i 1973, men ble senere gjenåpnet i nye lokaler litt lenger opp i gata. Innredningen er en kopi av gode gamle The Cavern Club, og Paul McCartney spilte der sist i 1999.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Låtskriveren, komponisten, vokalisten og multi-instrumentalisten har i det siste sett ut til å være i nostalgisk humør. Nylig deltok han i James Cordens «Carpool karaoke» der han tok med talkshowverten på en rundtur til kjente Beatles-steder i Liverpool.


LES OGSÅ: Bruker taco-emojien for å markere låt-ideer på telefonen.

Tidligere den uka poserte han også på det legendariske overgangsfeltet på Abbey Road i London.

(©NTB)


ANNONCE