Nyhet

Overraskende besøk fra Obama under hiphop-konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Hiphop har fra dens opprinnelse vært politisk. Når ting går andre veien, og politikken prøver å være hiphop, går det derimot ikke alltid like knirkefritt for seg.

Her til lands har vi fra nyere tid eksempelet med Jan Bøhler sin rap-debut med Bare Glem Det. Låten hvor Arbeiderpartiet-politikeren oppfordret ungdom til å «bare glemme» budskapene fra gangsterrap. Mens de på den andre siden av dammen fikk oppleve at Hillary Clinton også kunne være skikkelig hiphop da hun første ønsket.

LES OGSÅ: John Maus' bror og bandkollega er død, 30 år gammel.


Obama-familien, derimot, ser ut til faktisk å ha en dyptliggende relasjon til musikksjangeren. Dette har vi sett gang på gang. Blant annet når Barack og Michelle Obama ble kraftig kritisert da de inviterte rapperen Common til Det hvite hus for å sitere poesi. I tillegg til Common har rappere som Jay-Z og Kendrick Lamar også blitt invitert til det hvite hus under presidentskapet.

Hele Obama-familien på Jay-Z og Beyoncé

Barack gjorde også en tradisjon ut av å dele sine favorittbøker og spillelister på internett. Den tidligere presidenten har kunnet meddele at spillelistene hans inneholder navn som Lil Wayne, Chance The Rapper, Mos Def, Travis Scott og NAS, for å nevne noen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

På lørdag holdt Jay-Z og Beyoncé konsert i Washington DC, som del av turneen «On the Run II». Også her var Obama-familien til stede.


LES OGSÅ: GAFFA kårer Kadettens beste moshpits.

I en video lagt ut på YouTube kan man se Michelle og datteren danse backstage. Senere i videoen ser man også Obama veive med armene i takt med musikken. Se det ovenfor.

ANNONCE