Nyhet

Langer ut mot «groteske» gjenforeninger og Mick Jagger

GAFFA.no - alt om musikk.

I et nytt intervju går Blur-bassist Alex James hardt ut mot en ryktet gjenforening av Led Zeppelin - og beskriver Mick Jagger som en «grotesk karikatur».

Det melder flere britiske medier mandag. Uttalelsene skal ha falt i et intervju med avisen The Mirror, hvor bassisten blant annet kommenterte ryktene om en mulig Led Zeppelin-gjenforening i 2019.

— Det er rykter om at Led Zeppelin vil komme tilbake igjen, og ingen vil høre deres jævla nye album, vil de? De vil høre Stairway To Heaven. Hvor gamle var de da de spilte inn Stairway To Heaven? 20 år. Og hvor gamle er de nå, de er i 70-årene, sier Alex James blant annet i intervjuet.


LES OGSÅ: Ny musikkvideo fra Father John Misty.

Han kommer også med et stikk mot The Rolling Stones-frontmann Mick Jagger i intervjuet.

— Jeg har lyttet til The Rolling Stones i det siste, men jeg ville for faen ikke gått og sett de live, helvete heller. Du kan ikke være «Jumping Jack» når du er 78 jævla år gammel.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ryktene om en Led Zeppelin-gjenforening har kommet med jevne mellomrom siden bandet gjorde én eksklusiv konsert tilbake i 2007. Likevel virker det lite sannsynlig at Robert Plant, John Paul Jones og Jimmy Page kommer til å gjøre noe mer enn å gi ut en felles bok i 2019 i forbindelse med 50-årsjubileét for bandets debutalbum.


LES OGSÅ: Intervju med Øya-aktuelle Lykke Li.

Alex James har tidvis brukt de siste ti årene på diverse gjenforeningskonserter med Blur. Bandet ga ut comebackalbumet The Magic Whip i 2015, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

ANNONCE