Nyhet

Nytt slipp fra Piknik I Parken

GAFFA.no - alt om musikk.

Oslo-festivalens program begynner å ta form.

Flere sterke navn er allerede bekreftet til Piknik I Parken 2018, og i dag annonseres to til: Kanadiske Colter Wall og amerikanske Kelela (bildet) blir begge å se på festivalen i juni.

— Vi er utrolig stolte over å kunne presentere Colter Wall og Kelela til Piknik i Parken 2018! Lovordene sitter løst om disse artistene, som begge vil passe perfekt inn i Pipfest-atmosfæren på hver sin måte. Aktuelle med to fantastiske album som vi gleder oss til å se live, sier presse- og markedsansvarlig i Piknik I Parken, Lars Tefre Baade, i en kommentar til GAFFA.


LES OGSÅ: Skal spille ikonisk album i sin helhet på Øyafestivalen.

Kelelas debutalbum ble sluppet i fjor og endte helt fortjent opp på GAFFA-redaksjonens liste over fjorårets beste utgivelser.

Artikkelen fortsetter under videoen.

«Kelela har lenge boblet i undergrunnen, og med sin første fullengder tok hun for alvor steget opp i elitedivisjonen i 2017 sammen med sammenlignbare artister som Frank Ocean, FKA Twigs, Solange og Blood Orange, som alle har det til felles at de gjør noe nytt og spennende innenfor hybriden av pop, r&b og elektronisk musikk», skrev vi den gang.


LES OGSÅ: «Game Of Thrones»-stjerne skal spille i Mötley Crüe-film.


GAFFA Danmarks skribent Sara Elisabeth Nedergaard omtalte Take Me Apart som «en revolusjonerende debut» i sin anmeldelse.

Piknik I Parken arrangeres fredag 15. juni til søndag 17. juni. Fra før er artister som Phoenix, Susanne Sundfør, Nils Bech og SASSY 009 klare for festivalen.

ANNONCE