Nyhet

Arif snakker ut om seksuell trakassering fra kvinnelig fan

GAFFA.no - alt om musikk.

I en ny podkastserie kalt «Lage musikk», som TONO står bak, forteller Arif om hvordan han opplevde grov trakassering fra en kvinnelig fan.

«Det var en dame som stakk to fingre opp i rumpa mi (…) Vi spilte i Bergen, og det var ingen sikkerhetsvakter der. Tror det var en studentavslutning, og det var en super rowdy crowd (…) Hun hadde prøvd å «grabbe» litt tidligere, hun og venninna (..) og jeg tenkte «ok, jeg skal ikke stå der mer». Men de var veldig klåfingra. (…) Jeg skal aldri tilbake dit, så jeg er litt sånn fortsatt i sjokk».

LES OGSÅ: Se Jenny Wilsons sterke video om voldtekt.


Arif tok opp temaet i samtale med Torgny Amdam, selv artist, og tok også opp hvordan jenter trakasseres. Rapperen var gjest sammen med makker Unge Ferrari i en sending der de også deler sine tanker om autotune og musikken de lager.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I første runde byr opphavsrettsorganisasjonen TONO på fire artistintervjuer i anledning sitt 90-årsjubileum i 2018. De øvrige tre er Jørn «Necrobutcher» Stubberud fra Mayhem, Sandra Kolstad og Kvelertak-gitaristene Maciek Ofstad og Vidar Landa.

LES OGSÅ: Amerikansk hiphop-stjerne til Norge.

Utover i 2018 loves flere relevante og spennende navn.


— Podkasten skal gå under huden på noen av landets mest respekterte låtskrivere, sier kommunikasjonssjef Willy Martinsen i TONO til NTB, mens det fra Torgny Amdam heter:

— Den tematiske kjernen i samtalene er den kreative prosessen rundt det å lage musikk, samtidig som alt rundt musikken er velkomment i samtalen. Å lage musikk henger sammen med det andre i livet.

(©NTB)


ANNONCE