Nyhet

Wolfmother med eksklusiv festivalkonsert i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

De australske rockerne inntar Malakoff denne sommeren.

Festivalen bringer den gledelige nyheten via en pressemelding fredag morgen.

Det er to år siden Andrew Stockdale & co besøkte landet sist og konserten på Malakoff i Nordfjordeid blir bandets eneste i Norge i 2018, opplyser arrangørene bak festivalen.


— Fantastisk og utrolig stas. Vi har siklet etter de australske rockerne i mange år og er overlykkelige over endelig å få de til Nordfjordeid. Tidligere har vi hatt Biffy Clyro, The Hives, Iggy Pop, Mastodon, Refused og nå i år da Wolfmother. Festivallivet på bygda er herlig, sier festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal i en kommentar.

LES OGSÅ: Sundførs musikk for folk i trøbbel til gull.

Wolfmother ble startet i 2000 og fikk megasuksess med det selvtitulerte debutalbumet som ble gitt ut i Australia i 2005 og i resten av verden året etter. Siden har det kommet tre album og en del utskiftninger i besetningen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bandets siste album Victorious, som kom i 2016, ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Anmelder Øyvind Lønberg mente den var «et fyndig frieri til fansen».


LES OGSÅ: Stiller sammen på scenen i Oslo neste måned.

Årets Malakoff går av stabelen 19. - 21. juli og kan i tillegg til Wolfmother by på artister og band som Thåström, Gluecifer, Gåte, Kjartan Lauritzen og Sløtface. Billettsalget til festivalen er i gang via TicketCo.

ANNONCE