Nyhet

Utopia avslører årets første headliner

GAFFA.no - alt om musikk.

Stavanger-festivalen med store nyheter.

Tirsdag morgen bekrefter arrangørene bak Utopia 2018 at Kygo (bildet) headliner sommerens utgave av festivalen.

— Det er med mange doser stolthet og glede at vi endelig kan si at Kygo kommer til Utopia! Kygo har de siste årene vært en av verdens største artister og er blant de mest ettertraktede navnene på de største festivalene i verden. Det at vi nå får han til Utopia er bare litt over forventningene – det blir ellevilt, sier Espen Yung Svendsen.


LES OGSÅ: Hyller Lil Peep i ny musikkvideo.

Nyheten kommer midt i Kygos store «Kids In Love»turné, som i helgen traff Oslos Telenor Arena. GAFFA-skribent Geir Magne Staurland var dog lite imponert over den bergenske artistens opptreden.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Kygo var den artisten våre gjester i fjor absolutt ville ha mest til i år, så det er ingen tvil om at dette blir populært. Vi regner med at billettene vil fly ut de neste dagene, avslutter Yung Svendsen.


LES OGSÅ: Fem nye låter for den kommende uka.


Utopia arrangeres i 2018 for andre gang. I fjor kunne festivalen blant annet by på store navn som David Guetta, Ina Wroldsen og Matoma.

Årets utgave av festivalen går av stabelen 24. og 25. august. Billettsalget smugstarter via festivalens Facebook-side klokken 09:00 i morgen, mens hovedsalget åpner fredag kl. 09.00.

ANNONCE