Nyhet

Turbonegro-sjefen sjekker inn på «Paradise Hotel»

GAFFA.no - alt om musikk.

...men bare som en del av «Trygdekontoret».

Happy Tom, som Thomas Seltzer (til venstre i bildet) er mest kjent som for Turbonegro-fansen, har bestemt seg for å utforske lukkede miljøer i den kommende sesongen av «Trygdekontoret» på NRK.

Seltzer skal besøke «Paradise Hotel» i tillegg til Bredtvedt kvinnefengsel og det lukkede norske tryllemiljøet, melder VG.


— Når man var realitykjendis tidligere, var man en slags glorifisert bygdetulling. Sånn er det ikke lenger, nå skaper man seg en karriere av det. Det er en økonomi i det som jeg ikke forstår som 48-åring. Vi møtte Martine Lunde som vant i fjor, hun tjener halvannen million i året bare ved å være online! Det har skjedd en del der, sier rockeren og programlederen til avisen.

LES OGSÅ: Australske rockere med eksklusiv konsert i Norge.

«Trygdekontoret» går inn i sin 12. sesong, og første episode sendes på NRK søndag.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Seltzers band Turbonegro slapp tidligere denne måneden albumet RockNRoll Machine. Her i GAFFA fikk utgivelsen relativt lunken mottakelse da skribent Henrik Engø Lesjø tildelte den tre stjerner i sin anmeldelse:


— Det er noen sterke øyeblikk her og der, men helhetlig er det et av Turbonegers dårligste album, og et stort steg ned fra 2012s Sexual Harassment som jeg syntes var veldig solid.

LES OGSÅ: Dimmu Borgir tilbake i svart.

Turbonegro spilte nylig en utsolgt konsert på Rockefeller i Oslo, og skal de neste ukene opptre i England, Sverige, Nederland og Tyskland.


ANNONCE