Nyhet

TMZ: Spice Girls planlegger å legge ut på verdensturné

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter at Spice Girls møttes igjen sist helg for første gang siden OL i 2012, har ryktene fløyet om hva de har på tapetet. TMZ hevder å vite at det dreier seg om en verdensturné.

Fortsatt ifølge kjendisnettstedet akter de fem Spice Girls-medlemmene å innta britiske scener først, før kursen settes for USA.

Videre skal det angivelig ikke være snakk om å bli residerende artister i Las Vegas, og heller ikke vil det komme ny musikk. Derimot forefinnes det visstnok planer om mye Spice Girls-relaterte merchandisevarer.


LES OGSÅ: Cardi B kommer til Norge.

The Sun mente å vite at hvert av medlemmene skal ha blitt tilbudt 10 millioner pund hver for å gjenforenes, og at det dreier seg om et talentshow i Kina, og et nytt greatest hitsalbum, skriver Official Charts.

Ifølge Metro uttalte Emma Bunton i kjølvannet av «toppmøtet» hjemme hos Geri Halliwell fredag, at «det er mange muligheter for oss, særlig akkurat nå som det trengs litt girl power i verden».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Også manager Simon Fuller var til stede, skriver TMZ, som siterer kilder «nær kvinnene» på at det skal ha handlet om å lage en «røff plan» for hva som videre er i vente.


LES OGSÅ: Hevder Michael Jackson stjal låter.

Interessen er – uansett hold i ryktene eller ikke – så absolutt til stede for de gamle 90-tallsheltinnene:

Bare fredagens møte, der de spiste takeaway og drakk te og ifølge Geri Halliwell «snakket om barna», førte «Greatest Hits»-albumet deres fra 2007 rett tilbake til en 65. plass på britiske hitlister – mens salget økte med 205 prosent fra uken før.


(©NTB)

ANNONCE