Nyhet

Spice Girls er gjenforent

GAFFA.no - alt om musikk.

Spice Girls er samlet igjen. De fem medlemmene og deres gamle manager Simon Fuller møttes i går i Geri Halliwells hus i London, noe de har offentliggjort med flere bilder i sosiale medier.

Samtidig har medlemmene av den ikoniske 90-tallsgruppen sendt ut en pressemelding, via talskvinne Jo Milloy, og den lyder som følger (via NME):

«Vi har hatt en fantastisk ettermiddag og delt minner fra den fantastiske tiden vi har hatt sammen. Vi er alltid overveldet over hvor mye interesse det er verden over for Spice Girls. Tiden føles nå riktig for å utforske noen utrolige muligheter sammen. Vi er alle enige om at det er mange spennende muligheter som atter en gang vil omfavne essensen av Spice Girls og på nytt forsterke vårt budskap om kvinnelig styrke for fremtidige generasjoner».


LES OGSÅ: Anmeldelse av Khalid på Sentrum Scene.

Ifølge The Sun var møtet - gruppens første siden 2012 - arrangert av deres gamle manager Simon Fuller, og han og Spice Girls skal ha snakket om planer som inkluderer et tv-show i Kina, et talentshow, en samleplate og samarbeider med eksterne partnere.

Artikkelen fortsetter under bildet.


 

Great catch up with my girls! #bffs always the future is looking spicy!

Et innlegg delt av emmaleebunton (@emmaleebunton)


Det skal ikke være planer om å legge ut på turné igjen, og det var nettopp dette som fikk overbevist Victoria Beckham om at hun skulle medvirke i gjenforening. Både hun og Geri Halliwell har angivelig lagt ned veto mot turnévirksomhet på grunn familiære og forretningsmessige forpliktelser.

— Nå som hun er designer er Victoria bekymret for å synge, men hun trenger penger til sin motevirksomhet, sier en kilde til The Sun. Beckhams firma hadde i fjor et underskudd på 8,4 millioner pund skriver avisen.

LES OGSÅ: Lady Gaga avlyser resten av turnéen.


De fem medlemmene, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Mel C og Geri Halliwell, skal ifølge The Sun motta rundt 10 millioner pund hver for planene de nå er i gang med. Sist gang Spice Girls opptrådte offentlig sammen var under avslutningsseremonien til de olympiske leker i London i 2012.

ANNONCE