Nyhet

Slottsfjell med Cashmere Cat på sommerens plakat

GAFFA.no - alt om musikk.

Artisten og produsenten offentliggjør at hans første opptreden i Norge denne sommeren blir på Tønsberg-festivalen.

Det bekrefter også arrangørene av Slottsfjell i en pressemelding torsdag ettermiddag.

— Jeg har vært fan av Cashmere Cat siden han kalte seg FINAL og bare var helt rå bak et miksebord. Slottsfjell var tidlig ute med å booke ham, og FINAL spilte allerede på Kastellnatt tilbake i 2010. Han er rå på klubb, men jeg gleder meg ekstra mye til å se ham oppå fjellet til sommeren. Det blir helt rått, sier Slottsfjells Sarah Winona Sortland i en kommentar til GAFFA.


LES OGSÅ: Hevder Michael Jackson stjal sanger.

Den norske produsenten og artisten (som egentlig heter Magnus Høiberg) spilte på festivalen i 2015, men returnerer nå med påfyll i bagasjen. Siden sist har han sluppet debutalbumet 9, og helt nylig samarbeidet med stjernenavnene Major Lazer og Tory Lanez på singelen Miss You, som allerede har over en million visninger på Youtube og 12 millioner avspillinger på Spotify.

Artikkelen fortsetter under videoen.

«I dag er han en av våre aller mest spennende og kredible produsenter, bor i USA og har gått fra å remikse store artister, til å jobbe tett med dem», skriver arrangørene videre, og lister opp navn som Kanye West, LidoLido, Wiz Khalifa, The Weeknd og Ariana Grande.


LES OGSÅ: Innrømmer problematisk tekst.


Årets utgave av Slottsfjell kan ellers by på navn som Alan Walker, Sondre Justad, First Aid Kit, Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka, Arif & Unge Ferrari, Lauv, Hkeem, Fieh, Milky Chance og Kjartan Lauritzen.

Festivalen arrangeres i dagene 19. til 21. juli.

[I en tidligere versjon av denne artikkelen sto det at konserten blir hans eneste i Norge i 2018. Her fikk vi feil informasjon av arrangørene. Saken er derfor oppdatert.]


ANNONCE