Nyhet

Øyafestivalen annonserer flere artister

GAFFA.no - alt om musikk.

To nye band klare for Tøyenparken i august.

I går ble de første artistene til Øyafestivalens Hi-Fi Klubben sluppet. Teltscenen har fokus på elektronisk musikk og har blitt en viktig del av Oslo-festivalen de siste tre årene den har vært der. Gårsdagens slipp inkluderte blant annet Carmen Villain, som vi nettopp har besøkt i studio, og et DJ-sett med Skatebård.

I dag annonserer festivalen et noe hardere slipp, «to band med ulikt utgangspunkt for å spille kjapt og hardt»: norske Bokassa og polske Behemoth (bildet).


LES OGSÅ: Topper listen over de 13 mest satanistiske bandene i verden.

— Behemoth er i gang med å lage et nytt studioalbum, så det går jo an å håpe på helt ferskt materiale torsdag 9. august. Bokassa er et band som de siste månedene har fått både Kristopher Schau og Lars Ulrich som fans. Vi jobber for tida med mer tung musikk til Øya-torsdagen, så følg med, sier pressesjef Jonas Prangerød i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Årets utgave av Øyafestivalen går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august med artister som Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Patti Smith, St. Vincent, Arcade Fire, Grizzly Bear, Brockhampton og Lykke Li på programmet.

LES OGSÅ: Norwegian Wood med nytt slipp.


Billettsalget er i gang via Ticketmaster.

ANNONCE