Nyhet

Nytt storslipp fra Tons Of Rock

Åtte nye navn følger i Black Sabbaths fotspor og vender nesen mot Halden neste sommer.

Tons Of Rock slo på stortrommen da de kunne bekrefte at det som etter all sannsynlighet blir legendariske Black Sabbaths siste konsert i Norge blir bandets opptreden på neste års festival i Halden.

I dag slipper festivalen åtte nye navn, og selv om Mötley Crüe har lovet å aldri gjenforene seg blir det heldigvis anledning til å sjekke ut bassist Nikki Sixx og hans Sixx:AM på Tons Of Rock. I tillegg er Converge (bildet), Behemoth, Raga Rockers, Amon Amarth, Leprous, Below og Bodies klare for festningen i Halden i dagene 23. - 25- juni 2016.

— Responsen på annonseringen av Black Sabbath var helt fantastisk. Billettsalget knuser alle rekorder, og vi opplever et vanvittig trøkk på Tons Of Rock. Nå er vi klare med 8 nye strålende godbiter for folket. At Behemoth kommer og fremfører sitt store mesterverk The Satanist på Fredriksten Festning vil jo bli magisk, at Nikki Sixx nå kommer på besøk med Sixx:AM og at vi har landet band som Amon Amarth, Raga Rockers og Converge viser at 2016 blir et historisk år for Tons Of Rock. Vi er utrolig stolte av de første 9 bandene, og gleder oss stort til å kunne presentere mer enn 30 band til fremover, skriver bookingsjef Jarle Kvåle i en pressemelding i dag.

Festivalpasset sikrer du deg gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE