Nyhet

Omar Souleyman er klar for Bergen

GAFFA.no - alt om musikk.

Den syriske dansemusikk-legenden kommer til Bergen i mars.

Omar Souleuman (bildet) har gått fra å være lokal bryllupsmusiker, riktig nok med 500 albumutgivelser (!), til en kultfigur og artist som spiller på store og små scener verden over. Med syrisk klubbmusikk og dabke-melodier sørger han for intense og dansbare konsertkvelder.

LES OGSÅ: AC/DC fortsetter.


Artisten ble snappet opp av Diplo og har etter hvert blitt hyllet verden over. Ifølge Noisey/Vice er han «universets kuleste mann». 

Artikkelen fortsetter under videoen.


I helgen solgte han ut Store Vega i København, og i mars er den syriske dansemusikk-legenden klar for å spille på Garage i Bergen.

Konserten finner sted 15. mars. 

Garage må endre profil


I forrige uke kom nyhetene om at spillestedet i Bergen er nødt til å endre profil.

Siden de åpnet sine dører i 1990 har Garage vært fast tilholdssted for byens rockere. Dessverre ser det nå ut til at tiden som ren rockebule er over. Ifølge Bergens Tidende må konsertstedet omprofilere seg for å tilpasse seg utelivet i Bergen.

LES OGSÅ: 11 essensielle album du må høre i februar.


Dette inkluderer en ombygging av hele baren, som frem til nå har hatt et svært brunt preg.

— Vi har vært gjennom en snuoperasjon og må innse at den gamle Garage-tiden er over. Vi skal fortsette med konserter i kjelleren, men på gateplan – i baren – blir driften mer kommersiell, med DJ og mer festpreg i helgene. Garage blir rett og slett mindre brunt, kunne daglig leder Henning Christensen fortelle avisen.

ANNONCE