Nyhet

Nick Cave & The Bad Seeds klar med ny konsertfilm - filmet i Skandinavia

GAFFA.no - alt om musikk.

«Distan Sky» er en konsertfilm som kanskje er spesielt interessant for skandinaviske fans.

Nyheter om nye utgivelser fra Nick Cave & The Bad Seeds blir alltid tatt imot med åpne armer her i GAFFA-redaksjonen, og nå er det klart at mørkemannen kommer med en ny konsertfilm. For skandinaviske fans er det spesielt interessant at filmen er tatt opp i København, under Caves konsert i Royal Arena i fjor høst.

Det skriver GAFFA Danmark.


LES OGSÅ: Ville slutte med musikk - så kom gjennombruddet.

Turnéen til Nick Cave & The Bad Seeds tok også bandet innom Oslo Spektrum hvor GAFFA-skribent Geir Magne Staurland belønnet konserten med seks stjerner.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Konsertfilmen er regissert av den prisvinnende filmskaperen David Barnard, og når det er nettopp i København Cave har valgt å filme konserten skyldes det nok at han under denne konserten gjorde en duett med den danske sopran Else Torp, som også medvirker på albumet Skeleton Tree med nettopp Distant Sky - som også er tittelen på konsertfilmen.


Filmen vises på utvalgte kinoer over hele verden 12. april - og kun denne ene kvelden. Se en oversikt over hvor filmen vises på Nick Caves offisielle nettsted.


LES OGSÅ: Opptrer på Spellemannprisen.

Nick Cave & The Bad Seeds kan også oppleves i levende live på scenen i Norge i sommer. I fjor kunne vi melde om at bandets eneste konsert her til lands i 2018 blir på festivalen Bergenfest i Bergen onsdag 13. juni.

ANNONCE