Nyhet

Lager TV av skandale-konserten

GAFFA.no - alt om musikk.

Ylvis-storsatsingen «Stories From Norway» trakk 479.000 seere mandag kveld til TVNorge. Nå gjenstår det å se om Justin Bieber trekker like mange til TV-skjermen som stupetårnet.

Mediebyrået Carat karakteriserer mandagens seertall som «en god premiere» overfor Dagens Næringsliv.

— Jeg syns det er gode tall, og en veldig god start. Opp mot en halv million seere er alltid bra for TVNorge, sier Carats radio og TV-sjef Morten Wiberg.

LES OGSÅ: Nå vil de revolusjonere konsertbransjen.

Tallet gir en seerandel på 33 prosent. Wiberg påpeker at promoteringen av «Stories From Norway» gjennom kanalens OL-sendinger sannsynligvis har betydd mye, men at Ylvis også står sterkt i den norske befolkningen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg tror folk likte premieren, men vi får se hva som skjer neste uke. Det er i utgangspunktet ingenting i veien for at de klarer å opprettholde disse tallene. Men det avhenger selvfølgelig av hva konkurransen blir, sier Wiberg.

p>

«Stories From Norway» byr ifølge DN på musikalsk humor basert på virkelige hendelser, og mandagens premiere var viet budsjettsprekken til stupetårnet på Hamar.

LES OGSÅ: Festivalen krever depositum fra frivillige.

Neste uke vier Ylvis seg Justin Biebers skandalekonsert i Norge i 2015 – der idolet forlot scenen etter én låt.

Enhver Bieber-fan vil neppe glemme øyeblikket da han stormet av scenen i forbindelse med en vannepisode - fordi en fan sølte vann på scenen der han spilte. Tidligere på dagen hadde han besøkt «Senkveld».

(©NTB)

ANNONCE