Nyhet

Lager TV av skandale-konserten

GAFFA.no - alt om musikk.

Ylvis-storsatsingen «Stories From Norway» trakk 479.000 seere mandag kveld til TVNorge. Nå gjenstår det å se om Justin Bieber trekker like mange til TV-skjermen som stupetårnet.

Mediebyrået Carat karakteriserer mandagens seertall som «en god premiere» overfor Dagens Næringsliv.

— Jeg syns det er gode tall, og en veldig god start. Opp mot en halv million seere er alltid bra for TVNorge, sier Carats radio og TV-sjef Morten Wiberg.


LES OGSÅ: Nå vil de revolusjonere konsertbransjen.

Tallet gir en seerandel på 33 prosent. Wiberg påpeker at promoteringen av «Stories From Norway» gjennom kanalens OL-sendinger sannsynligvis har betydd mye, men at Ylvis også står sterkt i den norske befolkningen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Jeg tror folk likte premieren, men vi får se hva som skjer neste uke. Det er i utgangspunktet ingenting i veien for at de klarer å opprettholde disse tallene. Men det avhenger selvfølgelig av hva konkurransen blir, sier Wiberg.


«Stories From Norway» byr ifølge DN på musikalsk humor basert på virkelige hendelser, og mandagens premiere var viet budsjettsprekken til stupetårnet på Hamar.


LES OGSÅ: Festivalen krever depositum fra frivillige.

Neste uke vier Ylvis seg Justin Biebers skandalekonsert i Norge i 2015 – der idolet forlot scenen etter én låt.

Enhver Bieber-fan vil neppe glemme øyeblikket da han stormet av scenen i forbindelse med en vannepisode - fordi en fan sølte vann på scenen der han spilte. Tidligere på dagen hadde han besøkt «Senkveld».


(©NTB)

ANNONCE