Nyhet

Gjør comeback med nytt konsept

GAFFA.no - alt om musikk.

Brødrene Ylvisåker har jobbet fram en helt ny sjanger når de sjøsetter sitt nye program, «Stories from Norway» neste år.

Det var stor vekt på OL da TVNorge og Discovery-kanalene presenterte vårmenyen for 2018. Både TVNorge, Eurosport Norge og Eurosport 1 vil vise OL-øvelser døgnet rundt i februar 2018. I tillegg vil alle konkurranser bli vist gratis på Eurosport Player.

— OL er kort, men våren er lang. Vi skal ikke glemme alt det andre som også kommer, sier programsjef Eivind Landsverk – og forteller at den sterke satsingen på humor skal fortsette også neste år.


LES OGSÅ: Familien stopper planlagt veldedighetskonsert.

— Flere kjente programmer og profiler fortsetter, og vi har også noen programnyheter. Humor fortsetter å være en del av vårt DNA, og vi satser videre på god, norsk underholdning som folk kjenner seg igjen i, sier han videre – og legger til:

— Vi har en fantastisk gjeng med oss, og dessuten kommer Bård og Vegard Ylvisåker tilbake på skjermene i 2018. De har vært viktige profiler for oss i mange år, og nå har de skapt noe helt nytt.


Landsverk utdyper om programmet «Stories From Norway»:

— De kaller det «gravende musikal». De går i dybden på noen rare og naive norske historier for å finne ut hva som egentlig skjedde, og forteller om dette – gjerne i musikalform.

Bieber og stupetårn


Serien tar altså for seg både kjente og mindre kjente episoder i vårt landstrakte land.

Blant annet har brødrene i dokumentarisk ånd intervjuet og gjenskapt Justin Biebers omtalte norgesbesøk, som endte med at stjernen avbrøt konserten sin – etter bare én låt.

— Tanken med denne serien er å ta tak i ulike historier rundt om i Norge. Noen av disse fortellingene er veldig kjente, som eksempelvis «Skrik»-tyveriet og Bieber-besøket. Men vi har også sett nærmere på mindre kjente ting, som eksempelvis et stupetårn på Hamar som ble en del dyrere enn planlagt. Stupetårnbudsjettet sprakk med 2000 prosent, sier Bård Ylvisåker.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Han legger til:


— Vi har alltid likt å lage humor som kommer fra virkelige ting. Derfor har vi også lagt vekt på intervjuer med folk og tidsvitner som var til stede og opplevde det vi undersøker. Så ser vi på det de sier og hva slags gøye ting som oppstår. Da blir det gjerne både drama og musikalinnslag.

LES OGSÅ: Satser på vinyl.

Programmet får premiere under OL, meldes det fra kanalhold.


(©NTB)

ANNONCE