Nyhet

Dette er det nye repertoaret til rådhusklokkene i Oslo

Fra 1. juni kan folk blant annet høre Seigmenns «Hva vi elsker», Ylvis' «Stonehenge» og Coldplays «Hymn For The Weekend» fra rådhusklokkene i Oslo. 

Fra 1. juni kan folk blant annet høre Seigmenns Hva vi elsker, Ylvis' Stonehenge og Coldplays Hymn For The Weekend fra rådhusklokkene i Oslo. 

– Det er så mye rart som skjer i verden nå at vi trenger en dose oppmuntring og humor. Det har vi hatt i bakhodet når vi har satt sammen dette programmet, sier klokkenist Laura Marie Rueslåtten.

LES OGSÅ: Stor debut fra den norske fjellheimen.


Folk som er bevandret i technomusikk kommer også til å gjenkjenne Scooters (bildet) The Logical Song, som sammen med låter fra Coldplay, Ylvis og Seigmenn spilles fram til 1. september, opplyser Oslo kommune.

I tillegg til gladlåter er også melodier som Anne Grete Preus' Verden er et vakkert sted, Ane Bruns Lullaby for Grown-ups med. En melodi som blir med videre fra forrige program er The Sound of Silence med Simon & Garfunkel.

LES OGSÅ: Slår seg sammen til duo.


Som vanlig spilles Edvard Griegs Morgenstemning hver morgen klokken 7 og Vektersang ved midnatt. Klokkenisten holder også livekonserter fra klokkespillet hver søndag klokken 15 i juni, juli og august.

(©NTB)

ANNONCE