Nyhet

Justin Timberlake opptrer på Super Bowl – sa sønnen (3) «aldri vil spille fotball»

GAFFA.no - alt om musikk.

Justin Timberlake tråkket midt i fotballsalaten da han erklærte at hans tre år gamle sønn Silas «aldri vil spille fotball».

Og da snakker man amerikansk fotball – som er blant USAs nasjonalhelligdommer. Timberlake skal opptre i pausen på selveste sluttoppgjøret Super Bowl på søndag, for øvrig med den norske danseren Mona Berntsen på scenen.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Justin Timberlakes nye album.


Fadesen kom ifølge BBC da Justin Timberlake møtte pressen torsdag. Han fikk spørsmål om han ville støtte sønnen om han begynte å spille i National Football League, som har vært hjemsøkt av fokus på et økt antall hodeskader. Da lød det kontant fra småbarnsfaren:

— Han vil aldri spille fotball!

I neste øyeblikk prøver Timberlake å hente seg inn ved å utdype at hovedmålet hans er at sønnen «vokser opp til å bli en flott person».


— Vil han begynne med kunst eller sport, ja, da ville jeg støtte det fullt ut, sier Timberlake, som tror han vil være i stand til å gi sønnen «noen råd om hva han skal gjøre og ikke gjøre»:

— Akkurat nå jobber vi med manerene våre.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Som ViceSports skriver: Her tar stjernen NFL har hyret inn for å nå flere seere, avstand fra den samme sporten han er der for å fremme. Til mulig trøst for forbundet får ikke pauseartistene betalt for innsatsen. Det melder Fox, som opplyser at kun produksjonskostnadene dekkes. De kan være omfattende nok:

Mona Berntsen forteller ifølge en pressemelding fra Nora Collective at hun, Timberlake og resten av produksjonsteamet tilbragte tre uker før Super Bowl-opptredenen på treningsleir i New York.


— Hele treningsprosessen har vært veldig spesiell. Man merker at dette er veldig stort for alle involverte og jeg er utrolig takknemlig og beæret av å få dele denne opplevelsen med dette teamet, het det fra Berntsen.

LES OGSÅ: Rihanna erklært uønsket i landet.

(©NTB)


ANNONCE