Nyhet

Dua Lipa med eksklusiv festivalopptreden i Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Stavernfestivalen kan nå meddele at Dua Lipa er det seneste navnet som skal opp på den allerede stjernespekkede plakaten.

22-åringen fra England spilte for et stappfullt Rockefeller i oktober, og nå kommer hun tilbake kun for å ta del i Stavernfestivalen.

LES OGSÅ: Ville slutte med musikk - så kom gjennombruddet.


For Dua Lipa startet musikkeventyret allerede i en alder av 14, ved at hun laget covervideoer for YouTube. Hun har kommet en lang vei siden den tid, og har nå et debutalbum og en rekke megahits som IDGAF og New Rules i sitt repertoar.

I skrivende stund har sistnevnte bikket en milliard avspillinger på YouTube.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Her til lands er Dua Lipa kanskje mest kjent for da hun forente krefter med Martin Garrix og satt vokalen over hitten Scared To Be Lonely. GAFFAs norske lesere stemte henne også frem i kategorien for årets internasjonale nykommer da GAFFA-Prisen 2017 skulle deles ut på tampen av fjoråret.


Vibeke Ulvær Dahl i Stavernfestivalen skriver i en pressemelding at hun er svært fornøyd over både bookingen, og det faktum at sangene til det engelske stjerneskuddet er akutte dansebomber som garantert vil lage liv under festivalen i juli.


LES OGSÅ: Opptrer på Spellemannprisen.

Stavernfestivalen går av stabelen 12. - 14. juli og har allerede et imponerende program på plass med navn som David Guetta, Post Malone, Wiz Khalifa, Astrid S, Lars Vaular og Sigrid.

ANNONCE